Goed onderhouden sportvelden dragen bij aan het plezier en de prestaties van de sporter. Daar helpen we bij Engelen Groen graag bij.

Of het nu gaat om de aanleg van een voetbalveld, de renovatie van een honkbalveld of het onderhoud van een atletiekbaan. Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring, mensen en machines voor het professionele onderhoud van sportvelden. Afhankelijk van de soort sport, het soort gras en de gebruiksintensiteit, stellen we een onderhoudsplan voor het veld op. Zowel periodiek onderhoud als integraal beheer is bij ons mogelijk. 

Alle werkzaamheden, zoals kooimaaien, recycle dressen, bemesten, beluchten, herstellen en draineren, worden in eigen beheer uitgevoerd. Ons moderne machinepark biedt uitkomst voor het oplossen van veelvoorkomende problemen, zoals het te langzaam weglopen van regenwater. Dankzij de deskundigheid van onze medewerkers hoeven onze opdrachtgevers zich nooit zorgen te maken over beschadigingen van de grasmat. Zorg voor het milieu vinden we belangrijk. Onkruid bestrijden we dan ook uiteraard op een milieuvriendelijke, mechanische manier. Onze specialistische kennis, duurzame machines en innovatieve technieken dragen bij aan een hoge kwaliteit en langere levensduur van ieder sportveld.