Van bladeren en hondenpoep tot kauwgom en onkruid. Er zijn veel factoren die zorgen voor vervuiling van openbare ruimten.

Om leefomgevingen leefbaar te houden biedt Engelen Groen Uden professionele reinigingsdiensten aan. Bijvoorbeeld het handmatig en mechanisch opruimen van zwerfafval en straatvuil met behulp van onze professionele straatveegmachines. Of het schoonhouden van wegen en parken in de herfst met onze bladzuigwagens. Hondenuitlaattereinen maken we in korte tijd weer begaanbaar met onze compacte veegmachines en ook het reinigen van openbare objecten als parkbanken, verkeersborden en kunstwerken rekenen wij tot onze taken. 

We werken met respect voor mens en milieu. Daarom reinigen we oppervlaktes niet chemisch maar gebruiken we onder andere de ‘Hetelucht-’ en ‘Kokend Heetwater-Techniek’. Schoonmaken met hete lucht en heet water is effectief en tegelijkertijd minder belastend voor het milieu. De kosten houden we voor onze opdrachtgevers het liefst zo laag mogelijk, bijvoorbeeld door straatveegmachines in te zetten die tegelijkertijd het straatvuil met onkruid aanvegen en opzuigen.