Met ruim 40 jaar ervaring is ons familiebedrijf inmiddels een bekende groenvoorziener in Noord-Brabant, Gelderland en Noord-Limburg.

Engelen Groen Uden draagt bij aan een positieve beleving van diverse buitenruimten. Elke dag werken onze vakmensen met enthousiasme aan het onderhouden en aanleggen van sportvelden, parken, pleinen en andere openbare ruimten. Daarnaast behoren ook doelmatig en noodzakelijk onderhoud tot ons takenpakket. Denk hierbij aan het schonen van watergangen en het ledigen van kolken.  

Het bedrijf begon in 1976 met maai- en hovenierswerk. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat integraal groenbeheer verzorgt voor een breed klantportfolio. Meedenken, uitvoeren en ontzorgen doen we onder andere voor gemeentes, waterschappen, overheids- en zorginstellingen, defensieterreinen en sportverenigingen. Bij ons staat een persoonlijke aanpak en slagvaardigheid centraal. Wat uw opdracht ook is, we kunnen altijd snel van start gaan.

Lean en Green zit al jaren in ons DNA. Dat wil zeggen: we ondernemen met respect voor mens en milieu. Zo maken we gebruik van een speciaal integratietraject voor nieuwe werknemers met een achterstand op de arbeidsmarkt. We zijn echte doeners, met beide benen op de grond. Altijd zorgen we voor efficiënte en milieuvriendelijke groenoplossingen. Al het benodigde materiaal en machines hebben we in eigen beheer. Zo zijn we niet afhankelijk van derden en blijft de continuïteit en kwaliteit gewaarborgd. Ieder project wordt met veel zorg en aandacht gerealiseerd door onze bekwame vakmensen. Samen streven we een perfect resultaat na.